سیرترشی یک چاشنی مدبره است، چون سیر دارای طبعی گرم و خشک در درجه سوم و سرکه دارای طبع سرد و‌تر در درجه سوم است؛ این دو بعد از ۷ سال به معتدل‌ترین وضعیت طبعی می‌رسند.

از نظر علم طبایع و اصول تغذیه در طب ایرانی، حکیمانه‌ترین و در عین حال پرخاصیت‌ترین چاشنی سفره ایران زمین، سیرترشی” است که از نظر طبعی در معتدل‌ترین شکل طبعی خود قرار دارد.

سیرترشی، تنها چاشنی غذایی است که برای همه طبع ها و برای هر فردی با هر مزاجی چه بلغمی، چه سودایی، چه صفرایی و چه دموی‌مزاج مناسب بوده و به دلیل اعتدال طبعی که دارد حتی بیماران نیز می‌توانند بدون هیچ مشکلی از آن میل کنند.

سیرترشی یک چاشنی مدبره است، چون سیر دارای طبعی گرم و خشک در درجه سوم و سرکه دارای طبع سرد و تر در درجه سوم است؛ این دو بعد از ۷ سال به معتدل‌ترین وضعیت طبعی می‌رسند.

ترشی ۷ ساله سیر دارای خواص فراوان، هم از نظر دارویی و هم از نظر غذایی بوده و به عبارتی، هم غذای دارویی محسوب می‌شود و هم داروی غذایی.

در ادامه خواص سیر‌ترشی هفت ساله به‌صورت اجمالی آمده است:

– سیرترشی خونساز و مصفای خون است

-مفتح عروق کرونر قلبی و عروق مغزیست

-هضم‌کننده غذا‌های سنگین و ثقیل‌الهضم است و سرعت هضم غذا را افزایش می‌دهد

-دفع‌کننده سنگ کیسه صفرا و شستشو‌دهنده مجاری صفراویست

-کاهنده چربی کلسترول خون است

-ضدعفونی‌کننده محیط دهان و معده است

-قاطع خونریزی داخلی خصوصا بواسیر است

-مشهی یا اشتها‌آور است

-پاکسازی‌کننده خون و کبد از اخلاط فاسد و سوخته است

-درمان‌کننده آفت دهان در افراد صفراوی مزاج است

فواید سیر ترشی

فواید سیر ترشی


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Tracy ماه گُل... فروش ردياب طراحی سایت | طراحی وب سایت pouyanseloy.com chapsoltan کرده فصل نو روزمره های من